< Ledien hyödyt >

LED-valaistuksen edut ovat kiistattomat


Pitkän tutkimus- ja testaamistyön tuloksena olemme saavuttaneet teknisen ratkaisumallin LED-valaistuksen toteuttamiseen, jolle voimme antaa kuuden (6) vuoden takuun. Lämmönhallinta ja Ledien oikeanlainen käsittelytapa koko tuotantoprosessin ajan, sekä edistyksellinen tekninen rakenne takaavat pitkäaikaisen ja huoltovapaan ratkaisun valaistukseen.

Candeo Effect ® tuotteilla pääset nauttimaan lämpimästä ja miellyttävästä LED-valaistuksesta niin nyt kuin tulevaisuudessa.

Huolehdimme luonnosta!

Haluamme omalla toiminnallamme edesvaikuttaa luonnon ja ympäristön hyvinvointiin. Ledeissä käytettävät materiaalit kuormittavat luontoa muita valolähteitä vähemmän. Myös Ledin valmistamisprosessi on energiaystävällisempää.

Omassa tuotantotyöskentelyssämme hukkaan menneet materiaalit menevät kierrätyksen kautta uudiskäyttöön. Oikean asennustavan neuvominen asiakkaillemme vähentää kohteen energiankulutusta. Noudattamalla näitä ajatuksia, tutkimalla ja kehittämällä yhä parempia tapoja, haluamme jättää ympäristön ja luonnon tulevien sukupolvien käyttöön.

 

kitchen